Oyun Dünyasından Keyifli Anlar!

31.03.2012 16:11 Levent Polater


     Oyun dünyası ile ilgili bilgiler vermekten biraz uzaklaşıp işin samimi boyutuna bakmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise başlıyoruz. İlk ekran görüntümüzde sevimli bir kediciği görüyoruz. Sahibinin oyununa nasıl da dikkatli dikkatli bakıyor. Çok sevimli, değil mi?


    İkinci görselimizde ise çılgın bir Mario Kart oyuncusunu görmekteyiz. Kamyonuna bağladığı koca televizyonlar nasıl da kimseyi aldırmadan Mario Kart oynuyor. Bağımlılık mı desek, gerçek sevgi mi desek, bilemedik. İyisi mi yorumları size bırakalım...
 

    Bu gif görselini ise veteran bir oyuncu hazırlamış. "Benim çocukluğum bu oyunlarla" geçti diyerek yeni nesil oyuncuların grafik takıntısına gönderme yapmaya çalışmış. Başarmış da!
 
 
    Son haberimiz ise komik videoların vazgeçilemez kahramanı kediler üzerine. Bu kediciğimiz bizzat Usta Yoda tarafından eğitim görmüş ve jedi hünerlerini gösteriyor. İyi seyirler:

[DHVIDEO=4409]
İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler