Oyun Dünyasından Keyifli Anlar - 3

22.04.2012 16:12 Levent Polater


    Bu kadar ciddiyet yeter, biraz da eğlenelim. Arasıra oyun haberlerinden kafayı kaldırıp oyunların yani eğlence dünyasının biraz da renkli yüzüne göz atmakta fayda var. İşte başlıyoruz:
 
    Aşağıda göreceğiniz Gif'i yaratan oyuncu Nintendo konsollarının kontroller'larındaki evrimi gözler önüne sermiş. Nereden nereye geldik, yine de Wii U tableti de eklenseymiş ağzımız daha da bir açık kalabilirmiş gibi sanki.
 
 
 
     Konu kontroller'lardan açılmışken, "Bu sorunla bir alakan olabilir mi acaba Rocky?" Bunu sizin köpeğiniz yapsaydı sizin tepkiniz ne olurdu? Hayvanseverleri kızdırmayın da :)
 

    Bu keyifli görüntüyü yaratan oyuncuyu yaratıcılığından dolayı kutlamak gerekiyor. Aslında zor bir şey değil. Biraz düzgün boyama yeteneği, o kadar.
 
 
     Yeni oyuncular veya Diablo II'yi oynamayan şanssız (!) oyunseverler aşağıdaki görüntüye bakınca hiçbir şey anlamayabilirler. Ancak veteranları gülümsetmeyi başaracağına inanıyorum. Olayın özü aslında şudur; tıklayalım:
 
 
    Aşağıdaki videolarda ise 2 harika bebeği görüyoruz. Biri dünyanın en tatlı Hadouken hasarını alıyor, diğer bebek ise büyüyünce Ryu Hayabusa falan olacak herhalde :)  iyi seyirler:

[DHVIDEO=4569] [DHVIDEO=4570]
İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 11 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler