Oyun Fiyatlarını Karşılaştıran Platform C4Game

22.01.2021 16:41 Gazali Çetinkaya

 
C4Game, onlarca internet sitesi arasından fiyat aratmaktan bizleri kurtarıp, tek bir sayfada en güncel fiyatları oyuncular için karşılaştırıyor. Tamamı Türkler tarafından yapılan C4Game, zamandan ve paradan tasarrufu hedefliyor.
 
Gün geçtikçe daha fazla artan dijital oyun satış sitelerinin bir sonu yok gibi duruyor. Valve'ın Steam üzerinden oyun başına aldığı %30'luk pay, diğer yayıncıların kendi dijital dağıtım platformunu açmasına sebep veriyor. Microsoft, Activision Blizzard, Rockstar Games ve Ubisoft bu konuya verilebilecek en büyük örnekler. Hâl böyle olunca da oyuncular için tek bir oyunun farklı fiyatlarda satıldığı onlarca dağıtım platformu kafa karıştırıyor. C4Game, hem tüm bu platformları bir araya getiriyor hem de en ucuzunu bulmanızı sağlıyor.
 
Sürekli farklı indirim dönemleri ile karşımıza çıkan dijital oyun dağıtımı yapan platformlar dışında bir de key satışı yapan siteler bulunmakta. Bu sitelerde de indirimlere göre sürekli fiyatlar değişiyor. Bazen tek bir oyunu satın almak için 50 farklı seçenek bulunuyor. Elbette çoğu oyuncu en ucuzunu almak istiyor. Konuyla alakalı C4Game'den Gökay GÜNEŞ şunları söylüyor "C4Game'i ilk olarak kendi yaşadığımız sorunları baz alarak ortaya çıkardık. Oyuncuların oyun satın alırken “Ya daha ucuzu varsa?” diye sormaması için elimizden geleni yapıyoruz.
 
C4Game şimdilik sadece PC oyunlarının fiyatlarını kıyaslıyor

C4Game üzerinde şu anda 10 farklı platform bulunuyor. Bunlar arasında Steam, Battle.net, Epic Games ve Microsoft Store gibi devlerde bulunuyor. 25'ten fazla mağazanın fiyatını karşılaştıran C4Game, her bir oyunun fiyatlarını ayrı olarak sürekli güncel tutarak en uygun fiyata ulaşılmasını sağlıyor. Tüm güncellemeler otomatik olarak gerçekleşiyor. Ekip her bir mağazanın kullanıcılar tarafından ayrı olarak oylanmasına da izin veriyor. Şu anda konsol oyunlarını sisteme eklemek için mesai harcayan C4Game, projeyi daha da büyütmek istiyor. Yenilikler arasında favorilere aldığınız oyunlar indirime girince bildirim alma ve oyunların daha önce en ucuz ne kadara satıldığını grafiksel olarak göstermek var. C4Game bu konuda ülkemizde hayata geçirilen ilk proje olarak dikkat çekiyor.
 
https://c4game.net/ 
 
basın bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler