Oyun Konulu Filmlere Bir Örnek Daha: The Angry Video Game Nerd

23.09.2014 14:15 Alkan Adakaner


    James Rolfe'un oyunlarla ilgili ünlü kara komedi serisi bu yaz beyazperdeye taşınmıştı. The Angry Video Game Nerd bu ay vimeo üzerinden de oyun severlerin beğenisine sunuldu. Eğer oyun dünyasındaki kötü tasarım, başarısız pazarlamacılık ve düşük kalitedeki oyunlarla ilgili komedi unsurlarıyla dolu bir film arıyorsanız The Angry Video Game Nerd'ü izlemenizi tavsiye ederiz. Filmin tanıtımını aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
    Bunun yanında Persona 3 The Movie: No. 2, Midsummer Knight's Dream adlı filmin de bu yıl Japonya'da gösterime girdiğini belirtelim. Persona oyunlarına yoğun ilgi gösterilmesinin yanı sıra filme olan ilgi de oldukça iyi düzeyde.
 
 
   Ayrıca başrolünde Breaking Bad serisinden tanıdığımız Aaron Paul'un oynadığı Need for Speed'in filmi de bu yıl gösterime girmişti. Need for Speed'in filmini D-Smart üzerinden de izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler