Oyun oynamak isteyen BiRi’leri aranıyor!

Uzun eşekte Ata Demirer'i yenmek, oldukça zor olacak gibi.
01.09.2009 21:25 bolumsonucanavari.com BSC

BiRi, 2 ayda 1 milyondan fazla kez oynanan efsane oyun biribenikurtarsin.com’dan sonra
yeni oyunu biriartikatlasin.com’u oyun tutkunlarıyla buluşturuyor.

Koç.net, 2 ay gibi kısa bir sürede 1 milyondan fazla oynanan “BiRi Beni Kurtarsın” adlı oyunundan sonra, yeni oyunu “BiRi Artık Atlasın”ı oyun tutkunlarıyla buluşturuyor. BiRi markasının yeni yüzü Ata Demirer’in çok farklı bir şekilde hayranları ve oyunseverler ile buluştuğu oyunda birbirinden eğlenceli karakterlerle yarışmak için www.biriartikatlasin.com’a tıklamak yeterli.

Çocukluğumuzda hepimizin en az bir kez oynadığı uzun eşek oyununun sanal dünyaya taşındığı biriartikatlasin.com’da , Ata Demirer dışında balon gibi şişko “Lüplüp”, karizmatik “Hokkabaz”, çok hareketli “Düşeş”, sempatik “Pilli”, sinirli “Cabbar”, punk “Keke” ve babacan “Şef
adlı karakterler de bulunuyor. Sekiz turdan oluşan oyunda oyuncular, kendi kurdukları 5 kişilik takımlarıyla atlayıcı takımı oluşturuyorlar. Ata Demirer’in takımını da yenen oyuncu, onu kendi takımına ekleyebiliyor.

 
Ata ve diğer eğlenceli karakterler ile oynanabilen yeni oyunda mini dizüstü bilgisayar, iPod Touch ve ücretsiz BiRi ADSL abonelikleri kazanabilirsiniz. Ayrıca Ata Demirer’in ilk kez bu oyunda giyeceği ve esprili BiRi tişörtlerine de yine ücretsiz olarak ilk siz sahip olabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler