Oyuncu Laptopları ile Oyun Dünyasındaki Gelişmelere Ayak Uydurma Zamanı

06.10.2015 18:32 Tunahan Safdır

 
     Teknoloji Canavarları Monster Gaming Laptop

     Kusursuz güç ve maksimum aksiyonu bir araya getiren Monster gaming laptop modelleri, daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir oyun deneyiminin kapılarını aralıyor. Oyun zevkini bir üst levela taşımaya hazırlanan Monster, kişiselleştirilebilir modelleri ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırlanıyor.

     Oyun Dünyasındaki Gelişmelere Ayak Uydurma Zamanı

     Günümüzde oyun teknolojilerinin gün geçtikçe ilerlemesi, birbirinden şahane oyun içi grafikleri, eşsiz senaryoları ve etkin arayüz tasarımlarını da beraberinde getirdi. Gerek yıllardır devam eden uzun soluklu serilerde gerekse hikayesi ile bizleri büyüleyen, atmosferi ile göz dolduran yeni nesil oyunlarda oldukça yoğun bir şekilde hissettiğimiz bu teknolojik gelişmeler elbette rekabeti de beraberinde getirdi. Daha akıcı grafikler, daha etkin bir oynanış ve hiç olmadığı kadar kusursuz bir oyun deneyimi yaşatmak için rekabet içerisine giren oyun devi şirketler, gün geçtikçe sistem gereksinimleri artan oyunlar piyasaya çıkarmaya başladılar.
 
     Yüksek ram ve disk ihtiyaçlarının yanı sıra, optimum düzeyde oyunların oynanabilmesi için gerekli olan işlemci ve ekran kartı gereksinimlerinin yüksek olması gibi problemleri de beraberinde getiren yeni nesil oyunlar, hali hazırda bulunan gaming laptop modelleri için problem oluşturmaya başladı. Düşük fps değerleri ve low resolution ile oynamak zorunda kaldığımız Witcher 3, GTA 5, Batman, Metal Gear Solid V: Phantom Pain gibi oyunlar oyundan aldığımız hazzı oldukça düşürdü. Teknolojideki gelişmelere ayak uydurma zamanın geldiğini gösteren bu durum, yeni bir donanımihtiyacını da beraberinde getirdi.
 
     Masaüstünün Gücünü Her Zaman Yanınızda Hissedin

     Artık sisteminizde yenilenmenin zamanı geldiğinin düşünenler için ise Monster notebook modelleri tam da bu noktada devreye giriyor. Son dönem oyunların ihtiyaçlarının ve teknolojik yeniliklerin farkına vararak düz üstü oyun bilgisayarları üreten Monster, benzersiz bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor. Son nesil işlemcileri ve en yüksek çözünürlüklü ekran kartlarını bir potada eriten Monster gaming laptop modelleri, kusursuz aksiyon ve oynanabilirliği yüksek bir kullanım amaçlıyor. Yaptığı önemli iş ortaklıkları ile Nvidia ailesinin gücünü Intel işlemci serileri ile birleştiren Monster modelleri, oyuncular için özel tasarlanmış oyun bilgisayarları ile nefes kesen bir performans sağlıyor.

     Tam anlamıyla bir oyun canavarı olan modeller, kişiselleştirilebilir aksamlar ve klavye seçeneği ile de ihtiyacınıza en uygun şekilde cevap vermeyi amaçlıyor. Gerek ihtiyacınıza göre ram seviyesini arttırabileceğiniz gerekse hard disk alanını genişletebileceğiniz modeller, tamamen isteğinize göre şekillendirilebilir olmaları ile dikkat çekiyor. Abra, Semruk, Tulpar, Huma gibi birbirinden farklı serilere sahip modeller isimlerini Türk Mitoloji’sinden almaları ile de dikkat çekiyor.

     Fokus Bilgisayar’ın desteğini arkasına alarak, masaüstünün gücünü, diz üstü bilgisayarlara taşımayı amaçlayan Monster gaming laptop modelleri, taşınabilir desktop alanında her geçen gün önemli başarılara imza atıyor. Gerek çift fanlı soğutma sistemi, gerekse ghosting problemini tamamen ortadan kaldıran etkin tuş takımları ile oyun tutkunlarının en önemli sorunlarına çözüm getirmeyi amaçlayan Monster, canavar gibi bir bilgisayarı her zaman yanınızda taşıyabilmenizi sağlıyor.
 
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler