Oyuncu Shioli Kutsuna, Kojima Productions'ın Yeni Oyununda Yer Alacak

02.11.2022 14:13 Mehmet Tandoğan

 
 
125 Years Memory'deki Haru/Harumi ve Deadpool 2'deki Yukio rolüyle tanınan Japon oyuncu Shioli Kutsuna'nın Kojima Productions'ın yeni oyununda yer alacağı açıklandı. Daha önce Amerikalı aktris Elle Fanning'in PAX Australia 2022'de onaylandığı üzere bu oyunda bulunacağı belirtilmişti.
 
Bu bilgiler yeni bir görselde ortaya çıktı.  Shioli Kutsuna'nın bir portresi bulunan görselde: "Bir Hideo Kojima Oyunu x Shioli Kitsuna" ve "Neredeyim?" cümleleri yer alıyor. Bu görsel daha önce Elle Fanning için hazırlanan kapağın aynısı. 
 
 
Görselin ortaya çıktığı başka bir poster yer alıyor
 
Yukarıda ortaya çıkan görselin haricinde başka bir poster daha yer alıyor. Diğer posterde “Nasıl olur (da)? veya Niçin?” yazısı bulunuyor. Bunun yanı sıra Kojima Productions logosunun üzerinde dokunaçlara sahip bir canavar var.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler