Oyuncular Bulut Teknolojisinden Bihaber

07.07.2012 16:18 Samet Konuksal


   Sony'nin Gaikai'yi satın almasından sonra artık bütün oyun dünyası bu konuda birlik oldu; gelecek nesilde bulut teknolojisi çok daha büyük önem arz edecek. Fakat oyuncular bu bulut sistemini ne kadar biliyor?
 
   Bu soruyu odak alan, Amerika ve Avustralya'nın haricinde üç farklı Avrupa ülkesi üzerinden yapılan bir araştırma, oyuncuların bulut teknolojisinden bihaber olduğunu ortaya koydu. Her ülkeden 2.000 kişinin katıldığı araştırmadan çıkan sonuçlar oldukça ilginç.
 
   Bu araştırma sonucunda Avustralya'dan katılanların %59'unun, Fransa'dan %66'sının, Almanya'dan %48'inin, İngiltere'den %46'sının ve Amerika'dan katılan oyuncuların da %49'unun daha önce bulut teknolojisini hiç duymadıkları ortaya çıktı. Araştırmanın ikinci kısmında bilmeyenlere bu teknolojinin detayları anlatıldıktan sonra da, oyuncuların bulut sistemine pek de iyi gözle bakmadığı gözüktü.
 
   Oyuncuların hep bir ağızdan "Biz böyle iyiyiz" dediği araştırma sonuç grafiğine aşağıdan ulaşabilirsiniz;
 

İlgili İçerik Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler