Oyuncular Fifa 14'de Bayan Futbolcular İstiyor!

Ülkemizin de milli bayan futbol takımı bulunuyor.
15.04.2013 15:54 Erkut Köse


   Yeni nesilin de gelmesiyle birlikte önümüzdeki yılın Fifa oyunuyla ilgili beklentiler de bir hayli fazla. Oyuncular ise forumlarda olması gereken yeni özellikleri sürekli olarak kendi aralarında tartışıyorlar. Ancak bu fikirlerden bir tanesi var ki, diğerlerine göre oyunu çok daha ilginç kılabilir.
 
   Geçtiğimiz sene gündeme getirilen, ancak yapımcı David Rutter tarafından kabul edilmeyen kadın oyuncuların oyuna dahil olması fikri Fifa 14 ile birlikte yeniden gündeme geliyor. Amerika'daki futbolcuların %40'ının ve dünya üzerindeki oyuncuların da  %47'sinin bayan olduğunu dile getiren oyuncular, Change.org sitesinde konuyla ilgili bir anket başlatmış durumda.
 
   Bu ilginç çağrıya henüz EA'dan herhangi bir cevap gelmiş değil. Ancak yeteri kadar ilgi olursa yapımcıdan da bir açıklama gelme ihtimali yüksek. Siz de böylesine farklı bir yeniliği Fifa 14'de görmek isteyenlerdenseniz buraya giderek destek verebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler