Oyuncular Steam'de Metro Serisine Olumsuz İnceleme Yazarak Epic'in Özel Anlaşmasını Protesto Ediyor

31.01.2019 19:34 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, geçtiğimiz günlerde Metro Exodus PC versiyonunun bir yıl boyunca Epic Games mağazasına özel olacağını duyurmuştu ve bu duyuru çoğu PC oyuncusu tarafından hoş karşılanmadı.
 
Hoşnutsuzluklarını dile getirmeye çalışan oyuncular bunu Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux oyunlarının Steam sayfalarına olumsuz incelemeler yazarak yapmaya başladı.
 
Bütün incelemelerde "Çok Olumlu" olan iki oyun için en son incelemeler "Çoğunlukla Olumsuz". Duyurunun yapılmasından sonra yani 29, 30 ve 31 Ocak tarihlerinde Metro 2033 Redux için toplam 1500'ün üzerinde Metro: Last Light Redux için de toplam neredeyse 1500 olumsuz inceleme yazılmış ve çoğu Metro Exodus ile alakalı.
 
Metro Exodus'u Steam'den ön sipariş verenler oyuna, güncellemelere ve gelecek indirilebilir içeriklere Steam üzerinden erişebilecek. Ancak bundan sonra bir yıl boyunca oyun PC'de sadece Epic Games mağazasından alınabilecek.
 
Metro Exodus Epic Games mağazasında Kuzey Amerika'da 49,99 ABD doları, Birleşik Krallık'ta 49,99 sterlin ve Avrupa'nın geri kalanında 59,99 avro fiyattan satılacak. Bu indirimin Türkiye'ye bir yansıması yok, fiyatlar Steam'de satıştan kaldırılmadan önceki hali ile aynı. Standart sürüm 309,00 TL, gold sürüm 439,00 TL.
 
Metro Exodus PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Şubat 2019'da çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler