Oyuncular Yeni Devil May Cry'ı Denemeye Başlıyor

Bazı oyuncular yeni Dante'nin yeteneklerini konuşturmaya başladı
08.11.2011 22:47 Alkan Adakaner

      Capcom'un yeni DMC olarak anılan yeni Devil May Cry oyununu İngiliz geliştirici Ninja Theory'e emanet etmesi herkesi çok şaşırtmıştı. Buna rağmen Dante'nin görünümü dışında oyunda herşey yolunda gidiyor diyebiliriz.
 
     Bir süre önce yeni Devil May Cry'ın %30'unun tamamlandığını açıklayan Ninja Theory oyunu test etmeleri için üst düzey Devil May Cry oyuncularına (sanırım DMC 4'teki istatistiklere bakmışlar) davetiye göndermeye başladı.
 
     İngiliz oyuncular stüdyonun Cambridge'teki binasına davet ediliyor ve yolculuk, yemek gibi masraflarının karşılanacağı söyleniyor. Sanırım ülkemize bu tür davetiyeler göndermezler:) Yine de İngiliz oyuncuların testlere başlamaları bize Ninja Theory'nin ilerleme kaydettiğini gösteriyor. Bunu bilmek bile umut verici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 48 Dk önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler