Oyunlardaki Vahşet Karşıtı Kampanya Düzenleyen Senatörün Yaşadığı İroni

03.07.2015 14:10 Cenk Akyürek


 
     Hayat ironilerle dolu, Leland Yee adlı eski senatörün yaşadıkları da buna güzel bir örnek. Leland Yee, oyunlardaki vahşet karşıtı ciddi kampanyalar düzenleyen eski bir senatör.

     Geçtiğimiz günlerde kendisine karşı yapılan suçlamalar doğru çıktı ve oyunlardaki vahşete karşı çıkan senatörün, gerçek hayattaki vahşete çanak tuttuğu ve Filipinler'den Amerika'ya silah kaçakçılığında bulunduğu ortaya çıktı. Çocukları koruduğuna inandırmaya çalışan biri için ne kadar da ironik bir son.

     Yee'nin suçları bununla da kalmıyor, kendisinin oy için rüşvet aldığı da belirlendi. Verilecek muhtemel ceza 20 yıla kadar hapis ve 250.000 dolar ceza, ayrıca alınan rüşvetlerin geri ödenmesi ki bu kimbilir ne kadardır.

     Bu haberi görünce oyunlardaki vahşete karşı olan politikacıların birçoğunun, sadece oy amacı ile bu fikirleri savunduğunu düşünmek yanlış olmaz.

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler