Ozark'ın 4. Sezon Çekimlerine Ne Zaman Başlanacağı Açıklandı

20.08.2020 00:12 Özgür Eroğlu

 
Netflix özel dizisi Ozark'ın yeni sezonunun çekimlerine ne zaman başlanacağı açıklandı.
 
Geçtiğimiz aylarda 4. sezon onayını alan Ozark'ın başrolü Jason Bateman, IndieWire ile yaptığı bir röportajda, yeni sezon çekimlerinin Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 
 
2021'in sonlarında yayınlanması beklenen dördüncü sezon dizinin son sezonu olacak. 14 bölümden oluşacak olan dizi, iki bölüm halinde yayınlanacak. İlk yedi bölüm yayınlanacak, bir süre geçtikten sonra geriye kalan yedi bölüm yayınlanacak.
 
Bir suç draması olan Ozark, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından sevilen bir diziydi. Dizinin ilk sezonu 2017'de, son sezonu ise 27 Mart 2020'de yayınlandı. Şu anda tüm bölümleri Netflix üzerinde bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler