Özgün Bağımsız Yapım Kill All Zombies'in Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı

08.11.2014 11:05 Ömür Gencer


       Arcade bir shooter oynanışını Twitch etkileşimleriyle birleştirip oldukça özgün bir yapım haline gelen Kill All Zombies duyuruluşundan bu yana pek çok oyuncunun dikkatini toplamayı başardı. Yapımcı ekip Beatshapers, Kuzey Amerika için daha önce çıkışını yapan oyunun Avrupa çıkış tarihini nihayet açıkladı.
 
       Yapılan açıklamaya göre Kill All Zombies, 12 Kasım'da Avrupalı Playstation 4 sahipleriyle buluşacak. Kill All Zombies'de Twitch üzerinden sizi izleyen oyuncular oyununuza müdahale edebilecek. Örneğin size daha zorlu canavarlar, erzak veya yeni silahlar gönderebilecek. Yapımcı ekip oyunun çıkışının ardından yeni içeriklerle sürekli güncel tutulacağının sözünü veriyor. Oyunun çıkış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kill All Zombies Platformlar: PS4 Geliştirici: Beatshapers Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler