PAC-MAN WORLD Re-PAC için Açılış Sinematiği Yayınlandı

09.08.2022 14:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici NOW PRODUCTION, aksiyon platform oyunu PAC-MAN WORLD Re-PAC' için yeni bir açılış sinematiği yayınladı. 
 
Pac-Man World Re-Pac, PS1 için piyasaya sürülen 1999 Pac-Man World'ün sıfırdan yapılmış bir sürümü olarak karşımıza çıkacak. Oyunun Quest Modunu tamamladıktan sonra oyuncular orijinal Pac-Man oyununun kilidini açabilecek.  
 
Bu sürüm daha ışıltılı grafiklere, geliştirilmiş oyuna ve güncellenmiş özelliklere sahip olacak. PAC-MAN WORLD Re-PAC, dünyanın her yerindeki deneyimli PAC hayranları ve yeni PAC meraklıları için aksiyon platform deneyimi sunacak.
 
PAC-MAN WORLD Re-PAC, 26 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Açılış sinematiği
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pac-Man 99 Platformlar: Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Battle Royale Çıkış Tarihi: 7 Nisan 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler