PC Building Simulator Konsollar için Çıktı

13.08.2019 18:06 Gazali Çetinkaya

 
The Irregular Corporation, PC Building Simulator'ın bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıktığını duyurdu. Oyun Ocak 2019'dan bu yana PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

PlayStation Store'da 79,00 TL (PS Plus üyeleri için 71,10 TL), Xbox Store'da %10 indirimle 46,12 TL. Nintendo eShop için birkaç saat içinde açılacaktır.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Basit arıza tespiti ve tamirinden başlayarak sipariş üzerine herkesin hayran kalacağı butik bilgisayarlar yaratmaya kadar ilerleyerek kendi bilgisayar imparatorluğunu kur. Gerçek yaşamdan parçalarla dolu, istediğini bulabileceğin muazzam bir pazar sunan sunan bu simülasyonla, nihayet hayalindeki mükemmel bilgisayarı hayal etmenin ötesine geçip parçalarını toplayarak yaratabilir ve eserini 3DMark ile değerlendirebilirsin.
 
Kendi işini kur
PC Building Simulator ile kendi bilgisayar tamir ve yapım işinin patronu oluyorsun. Kendi atölyende, teknik becerilerini kullanarak aldığın işleri layıkıyla yapmaya çalışıyorsun.

Bilgisayar toplamayı öğren
Kendi bilgisayarını yapmak imkansız bir iş gibi mi görünüyor? PC Building Simulator, bu işlerden hiç anlamayan bilgisayar kullanıcılarına bile, her bir parçanın işlevini açıklayan, bunların hangi sırada ve ne şekilde bir araya getirileceğini adım adım anlatan bir kılavuz sunuyor.


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Building Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Claudiu Kiss, The Irregular Corporation Dağıtıcısı: The Irregular Corporation Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler