PC Oyuncularını Konsol Oyuncularına veya Konsol Oyuncularını PC Oyuncularına Çevirmeye Çalışmıyorum

12.07.2016 09:40 Gazali Çetinkaya

 
   Son bir yılda izlenen XBOX/PC politikasıyla farklı bir yola giren Microsoft'un Xbox Play Anywhere sistemi ile bu iki platform üzerindeki oyunculara bakışı The Guardian'daki röportajda açıklandı.
 
   Phil Spencer yapılan röportajda "PC oyuncularını konsol oyuncularına veya konsol oyuncularını PC oyuncularına çevirmeye çalışmıyorum. Biliyoruz ki PC oyunculuğunun gücü şu an için çok yüksek. Ve yine biliyoruz ki en iyi ve en aktif müşterilerimiz Xbox One ve aynı zamanda PC oyuncuları." şeklinde bir yorumda bulundu. Phil Spencer ayrıca bu sistemi müşterilerimizin nerede oyun oynamak ve nerede hangi arkadaşlarıyla oyun oynamak istedikleri konusunda bir fırsat olarak gördüklerini de ekledi.
 
   Xbox Play Anywhere'i oyunculara nerede oyun oynamak istedikleri konusunda seçim sunacağını bu röportajda da söyleyen Phil Spencer'ın üstteki yorumunda da görüyoruz ki PC ve konsol oyuncularını birbirine dönüştürmeye veya onların arasına bir set çekme gibi bir amaçları yok. 
 
   Kendisi Şubat 2016 tarihinde de Quantum Break'in PC'ye geleceğini öğrenip siparişini iptal ettiğini söyleyen bir kullanıcının twitter mesajına "Bunu defalarca söyledim. Bizim tek hedefimiz oyuncuların oyun oynayabileceği en iyi yeri oluşturabilmek. Amacımız oyuncuların arasına duvarlar örmek değil." şeklinde bir cevap vermişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler