"PC Oyunculuğu İçin Daha Çok Şey Yapmalıyız"

02.06.2014 18:59 B.Onur Yıldız

 
      Microsoft'tan PC oyunculuğuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Xbox patronu Phil Spencer, Xbox'taki çalışma alanının parçalarından birinin de şirket için PC oyunculuğunu yeniden odak noktası haline getirmek olduğunu söyledi. 
 
      Spencer, Rise of Nations Extended'ın PC'ye özel olarak duyurulmasının Microsoft'un bu planları doğrultusunda attığı ilk adım olarak değerlendirdi. Spencer ayrıca Twitter üzerinden bir kullanıcının, Microsoft'un Rise of Nations'ı neden Steam üzerinden yeniden piyasaya sürmek istediğini sorması üzerine "Steam Windows oyunları için harika bir platform" yanıtını verdi.
 
     Spencer daha önce de PC oyunculuğuna yönelik olumlu söylemlerde bulunmuştu. Mart ayındaki bir GDC konferansında da oyuncuların Microsoft'tan PC için ileride daha çok şey bekleyebileceğini belirtmişti.  

İlgili İçerik Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Chivalry II Geliştiricisi No More Room in Hell 2'yi Duyurdu 6 Dk önce Horizon Serisi LEGO Evrenine Taşınıyor: Horizon Adventures Duyuruldu 26 Dk önce Batman: Arkham Shadow İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 12 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler