PC İçin Geliştirilen PlayStation 3 Emulatöründe İlk Oyun Çalıştırıldı (Güncelleme)

07.03.2014 00:52 Samet Konuksal

Güncelleme: Geliştiricilerin yayınladığı yeni videoda görüntü kaymasının kaldırıldığı görünüyor. Ancak yine de FPS değerleri olarak kesinlikle istenen seviyede değil.


    Emulatör dendiğinde akla ilk olarak korsan gelse de, aslında bu işin temeli bu noktaya dayanmıyor. PC'deki emulatörler sayesinde bölge kısıtlamasına sahip bazı konsollarda engel tanımadan oyunları oynayabiliyor, eski konsolların yapımlarını da daha iyi grafiklerle yâd edebiliyorsunuz. Bu emulatörleri şimdiye kadar çıkan konsolların çoğunda görmüştük. Fakat bir önceki nesil konsolların mimarisi, yeni emulatörler görmemizi uzun bir süre engellemişti.
 
    Geliştirilme aşamasında olan bu projelerden birisinde önemli bir ilerleme yaşandı. RPCS3 isimli PlayStation 3 emulatöründe ilk PS3 oyunu çalıştırıldı. Projenin geliştiricisi, yayınladığı videoyla birlikte Arkedo Series - 02 Swap! isimli bir PS3 oyununu PC üzerinden oynattı. 
 
    Henüz erken aşamalarda olan bu projede tabi ki birçok hata bulunuyor. Emulatör projesinde özellikle görsel açıdan şu anlık birçok hata bulunuyor. Ancak bu programlarla bir PlayStation 3 oyununun çalıştırılması bile oldukça önemli bir adım sayılır.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler