PC İçin de Duyurulan EA Access, Türkiye'ye Gelmiyor

12.01.2016 21:27 Samet Konuksal


    Xbox One'a özel olarak çıkan EA'in paralı üyelik sistemi EA Access, oldukça önemli avantajlara sahip. Aylık uygun bir fiyat ödeyerek kayıt olunabilen sistemde oyuncular hem bütün oyunları 10 saatlik süreyle deneyebiliyor, hem Vault'a dahil olan oyunları sınırsız bir şekilde oynayabiliyor, hem de indirimlerden yararlanabiliyorlar. Bugün PC için de 'Origin Access' adıyla duyurulan sistem için kötü bir haber geldi.
 
    Geride bıraktığımız dakikalarda yapılan duyuruya göre Origin Access ilk aşamada sadece ABD, Almanya, Kanada ve İngiltere'de oyunculara sunulacak. Aylık 4.99 dolardan satışa sunulan Origin Access'in çıkışında Vault'ta 15 tane oyun bulunuyor. Bunların arasında Battlefield serisinin son çıkan üç oyunu, Dragon Age serisinin tamamı, Dead Space serisi, This War of Mine, SimCity, FIFA 15, PvZ: Garden Warfare, Need for Speed: Rivals ve  The Sims 3 Starter Pack yer alıyor. Bunun haricinde Origin Access, Origin üzerinden yapacağınız her türlü alışverişte %10'luk ekstra indirim sağlıyor.
 
    Servisin diğer ülkelere ne zaman çıkacağını bilemesek de PC için böyle bir adımın atılması ileride olumlu sonuçlar doğuracaktır. Kimileri tarafından eleştirilen bu sistemi şahsen ben de destekliyorum. Aylık sadece 5 dolar verip toplamı yüzlerce doları bulan oyunu sınırsız olarak oynayabilmek oldukça avantajlı bir durum. Sizin düşünceleriniz neler?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler