PEGI, NBA 2K20'nin Neden Kumar Olarak İşaretlenmediğini Açıkladı

03.09.2019 00:30 Özgür Eroğlu

 
6 Eylül 2019 tarihinde çıkacak olan NBA 2K serisinin bu yıl çıkacak oyunu NBA 2K20 geçtiğimiz günlerde paylaşılan videolardan ve bilgilerden sonra büyük bir tartışmaya yol açtı. Oyunun My Team modunun içinde kumar oynandığını hep birlikte gördük. Bu olayların üstüne derecelendirme şirketi olan PEGI'nin bu oyunu kumar olarak derecelendirmesi beklenirken böyle bir şey yapmadılar. Tepki çeken bu karardan sonra PEGI, durumla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
PEGI’nin söylediğine göre, NBA 2K20'nin My Team modundaki mini oyunlar, kumarın geleneksel tanımına uymuyor. Bu oyunlar, oyuncuları kumara teşvik etmiyor ya da nasıl kumar oynanacağını öğretmiyor. Oluşan tartışmalara karşılık PEGI, bu kararı alırken sadece fragmanı izleyerek değerlendirmediklerini söyledi.
 
NBA 2K20 6 Eylül'de; PlayStation 4, PC, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek, oyuna ait diğer bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K20 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 50 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler