PES 2011, Win7 Mobile için Doğrulandı

Oyunun bu sene çıkacağı belirtiliyor.
06.01.2011 13:59 Ersin Kılıç


     Cep telefonları piyasası gittikçe kızışıyor. Uygulamalar ve yazılımlar derken bu işin en önemli olduğu noktalardan birisi de oyunlar olmaya başladı. pazardaki büyüklüğün farkında olan oyun firmaları da bir bir en önemli yapımlarını mobil piyasasına sürmeye hazırlanıyor.
 
     İşte o firmalardan biri olan Konami, bugün yaptığı açıklama ile popüler futbol serisi pro Evolution Soccer 2011'in Windows 7 Mobile için hazırlandığını doğruladı.
 
      PES 2011'in bu yeni versiyonu için Konami oldukça iddialı. Konsol versiyonundakine benzer bir oynanış olacağı söylenen oyunda "inanılmaz bir gerçekçilik, en önemli takımlar ve iyi bir yapa zeka" özellikleri dikkat çekiyor. Ayrıca oynanış dinamikleri benzese de, oyunun bu sürümü için özel bir kontrol sisteminin geliştirildiği de belirtilmiş.
 
     Online liderlik tablosu da bulunacak olan oyunda PES'in önemli özelliklerinden Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi modları da yer alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler