PES 2011 vs FIFA 11 - İlk Çarpışma Yarın !

14.09.2010 19:30 Levent Polater

 
 
   Futbol oyunlarının vazgeçilmez isimleri FIFA ve PES'in son oyunlarının Ekim ayı çıkışlarından önce demo tarihleri de belli oldu. FIFA 11 demosu 15 Eylül için zaten onaylanmıştı. Konami de, EA'e meydan okurcasına PES 2011'in demo çıkış tarihini açıkladı; Yarın! Evet yanlış duymadınız 2 oyunun da demosu yarın yani 15 Eylül'de indirilebilir durumda olacak.
 
    Çıkmadan önce güzel bir izlenim elde edebileceğimiz 2 oyun için hayranları büyük şeyler bekliyorlar. Satış bazında rakibine son yıllarda fark atmayı başaran FIFA serisi bakalım aynı başarıyı bu sene de sürdürebilecek mi? Getireceği yenilikler ve özellikler sayesinde PES 2011 eski günlerine beklenen dönüşü yapabilecek mi? Belki bu demolar cevabın kafamızda oluşmasını sağlayabilir.

    FIFA 11'in 1 Ekim'de, PES 2011'in ise 8 Ekim'de raflardaki yerini alacağını hatırlatalım. Peki siz önce hangi demoyu indireceksiniz?  
 
 
Twitter
 

İlgili İçerik Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler