PES 2012 Videosuna Türkçe Altyazı

Oyun muhtemelen Eylül ayında çıkacak.
18.05.2011 12:07 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurulan Pro Evolution Soccer 2012 için bir de tanıtım videosu yayınlanmıştı. Serinin başındaki isim olan Seabass'ın oyunun yeniliklerini anlattığı bu tanıtım videosuna Türkçe altyazı ekledik.
 
     Oyun hakkında geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bilgiler şu şekildeydi ;
 
     "Öncelikle oyundaki yapay zekanın hatırı sayılır bir derecede geliştirildiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra açıklamada dikkat çeken en önemli unsur ise oyuncuların PES 2012 oynarken, sanki gerçek bir maç izliyormuş hissine kapılacağı oluyor. Bu açıklamanın yapılmasının en büyük sebebi ise artık oyundaki oynanış unsurları dışında, yapım ekibinin en büyük eksiği göz önüne alması olmuş. PES 2012 ile birlikte oyundaki atmosferin çok daha iyi bir şekilde karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

      Gelelim oynanış kısımlarına. PES 2012'de atak oynamanın oyun zevkini daha da arttıracağı ve bu konuda bazı geliştirmelerin yapıldığı belirtilmiş. Yani takımınız taktiğinize de bağlı olarak daha açık ve göze hoş gelen bir futbol sergileyecek. Sizin hareketinize göre takım arkadaşlarınız pozisyon alacak ve bu sayede daha iyi bir oynanış sağlanacak.

      Oyunda sağ analoğu kullanan yeni bir kursör sistemi üzerinde çalışılıyor. Özellikle taç ve korner gibi duran toplarda bu sistemin daha fazla kullanılacağı belirtilmiş. Açıklanan diğer özelliklerde ise PES 2011'de yapılan geliştirmeler üzerine yenilikler ekleyerek oyuncuların karşısına çıkılacağı belirtiliyor.

      Pas ve şut sistemi dışında top sürme konusunda da yenilikleri barındıran Pro Evolution Soccer 2012, yenilenen fizik motoru ile de daha gerçekçi bir müsabaka imkanı sağlıyor. Top fiziği dışında oyunda yer alan tüm oyuncuların fizikleri üzerinde de duruluyor. Şampiyonlar ligi ve UEFA kupası gene lisanslı olarak oyunda yer alacak. Oyunun PC, PS3, Xbox 360, PSP, Wii ve PS2 için geliştirildiği de belirtilmiş. Oynanış ve atmosfer yenilikleri dışında yeni oyun modları, antreman özellikleri ve yeni lisanslı takımları da barındıran PES 2012, gene multiplatform olarak oyuncuları sahaya davet ediyor."

      Altyazılı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler