PES 2012'de D-Pad Desteği Olacak

Pes 2012 mi yoksa FIFA 12 mi? Top sizde.
01.07.2011 00:23 Levent Polater

 
    Konami'den alınan bilgilere göre PES 2012'de D-pad desteği devam edecekmiş. Firma her ne kadar D-pad desteğini ortadan kaldırmak istese de hayranların isteği doğrultusunda bunu bu sene de yapamamışlar.
 
    Konami de hayranlarının isteklerini kıramamış ve bu seneki PES'e de yön tuşlarını koyma kararı almış. Çoğu PES müdaviminin yön tuşlarından vazgeçemediği biliniyor. Turnuvalarda bir çok PES oyuncusunun yön tuşlarını tercih ettiği belirtiliyor. D-pad kullanarak daha keskin yönlenebildikleri söylendi.
 
    Yine de Konami, serinin hayranlarını D-pad desteğinin sonsuza dek olmayacağı konusunda uyardı. Yani ufak ufak analog'a alışsanız iyi olur millet, tabi aranızda D-pad'i kullanan varsa.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler