PES 2012'nin Demosu PSN'de

Oyunun kapak yıldızı C.Ronaldo olarak açıklanmıştı.
24.08.2011 18:24 Ersin Kılıç


     Gamescom değerlendirmesine buradan ulaşabileceğiniz pro Evolution Soccer 2012'nin demo tarihi geçtiğimiz günlerde Konami tarafından açıklanmış fakat günü gelmeden oyunun PC demosu sızmıştı. Beklenen PS3 demosu ise geçtiğimiz dakikalarda PSN'deki yerini aldı.
 
     Avrupa ve japonya hesaplarında yayınlanan demonun ilerleyen dakikalarda Amerika hesaplarında da yayınlanması bekleniyor. 10 dakikalık maç yapabileceğiniz oyunun demosunda yer alan takımlar ise şu şekilde ; Manchester United, AC Milan, FC Porto, S.S.C Napoli, Santos FC ve C.A. Panaro.

      Xbox 360 kullanıcılarına ise üzücü bir haber var. Oyunun demosu Xbox 360 için ertelenmiş. Bu ertelenme için ise "beklenmeyen bir sebepten ötürü" açıklaması yapılmış. Oyunun Xbox 360 demosunun önümüzdeki günlerde yayınlanacağı da belirtiliyor.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 9 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler