PES 2012'nin GamesCom Videosu Yayınlandı

Kupa seronomileri tabi ki unutulmamış.
18.08.2011 14:12 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz günlerde yayınlanan penaltı sistemi videosu ile karşımıza çıkan Pro Evolution Soccer 2012 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Diğer videoya göre çok daha uzun olan bu yeni tanıtım videosunda PES 2012'nin ana özelliklerine yer verilmiş.
 
     Oyundan başarılı görüntüler ile açılışını yapan videoda ilk tanıtılan özellik ise yapay zeka olmuş. Videoda topu aldığınızda karşınıza çıkan seçenekleri ve yapay zekanın nasıl hareket ettiğini çok net bir şekilde görebiliyoruz. Oyuncular topun durumuna göre hemen farklı bir pozisyon almaya çalışıyorlar. 
 
     İkinci olarak PES 2012'nin en büyük yeniliklerinden topsuz alanda kontrol sistemine yer verilmiş. Duran toplarda diğer oyuncuları seçerek dilediğiniz pozisyona getirebiliyorsunuz.  Bu özellikler dışında teammate control, yenilenen antreman modları, become a player ve become a manager modlarına da yer verilmiş. Özellikle "Become a ..." modlarının yenilenen görüntüleri birçok oyuncuyu bu modları oynamaya itecektir.
 
     Kulüp patronu da olabileceğiniz oyunun bu videosunun son dakikalarında ise Şampiyonlar Ligi görüntülerine yer verildiğini görüyoruz. Oyunun diğer videolarına göre çok daha başarılı bulduğum ve umutlanmamızı sağlayan bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 5 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 7 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 8 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler