PES 2012'nin Yeni Videosu Yayınlandı

Topsuz alandaki koşular, gol yollarının en önemli parçası.
14.07.2011 15:47 Ersin Kılıç


     Konami firması geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve bugün için Pro Evolution Soccer 2012'nin yeni videosunun yayınlanacağını açıklamıştı. Söz verilen video geçtiğimiz dakikalarda oyunun Facebook sayfasında yayınlandı.
 
     PES 2012'nin bu videosunda direk oynanıştan çok oyun dinemiklerinin nasıl işlediği anlatılmış. Videoda bu dinamikleri anlatan isim ise PES Avrupa Takım Lideri Jon Murphy olmuş. Videonun ise genel olarak farklı parçalar halinde sunulduğunu görüyoruz.
 
     Bu parçaların ilkinde oyundaki bindirme özelliği anlatılmış. gerek normal paslaşma gerekse de normal paslaşmalarda arkadaki futbolcunun atağın durumuna göre bindirme yapma özelliği videoda anlatılan ilk özellik olmuş. Bu kısımda yapay zekanın hareketlerine de değinildiğini görüyoruz. Videoda ilerleyen dakikalarında ise çapraz koşular, duvar pasları, sahte koşu, bölgesel defans, bölgesel markaj ve topsuz alanda kontrol gibi özelliklere değinilmiş.
 
     Oyunun bu yeni videosundaki animasyonların ise beni pek tatmin etmediğini söylemeliyim. Açıçası bu yönde büyük bir gelişim beklerken biraz hayal kırıklığına uğradım. PES 2012'nin bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler