PES 2012'nin İkinci Bedava İçeriği Yayında

07.11.2011 23:19 Levent Polater

 
    Konami, Pro Evolution Soccer 2012 için ikinci bedava içeriği yayınladı. Bu yeni içerik ile beraber kaleci performansı artarken koşarken oluşan tutukluk efektinin ortadan kaldırıldığı rapor edildi.
 
    Bunların yanısıra penaltı atışlarına ve serbest vuruşlara çeşitli ayarlamalar yapıldığı kaydedilirken bazı ufak tefek sorunların da giderildiği belirtiliyor. Game Plan menü yapısında değişiklerin yapılmasıyla menü kullanımının daha kolay bir hâle geldiği de verilen bilgiler arasında. 
 
    Bu içeriği PC oyuncuları oyunun extra content kısmından indirebilirler. Konami, son sürat PES 2012'yi geliştirmeye ve ayakta tutmaya gayret gösteriyor. Kendilerini takdir ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2012 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler