PES 2014'te Güncel Kadro Sorunu

14.09.2013 11:37 Alkan Adakaner


     Pro Evolution Soccer serisinin güncel kadro konusunda bazı sıkıntılar yaşadığını serinin daha önceki oyunlarında görmüştük. FIFA serisi bu konuda daha iyi bir iş çıkarıyor diyebiliriz. Örneğin oyunun kapağında bile Gareth Bale'e Real Madrid forması giydirdiler.
 
     Pro Evolution Soccer 2014'te ise kadro güncelliği konusunda hala büyük sıkıntılar yaşanıyor. Örneğin oyunda yer alan Türk takımı Galatasaray'da Umut Bulut ve Felipe Melo gibi oyuncuları kadroda göremiyoruz. Böylesine önemli ve ünlü oyuncuları oyunda görememek gerçekten de üzücü.
 
     PES 2014'te her ne kadar Bruma gibi takıma son saniyede eklenmiş oyuncuları kadroda görememeyi doğal karşılasak da, yıllardır Galatasaray'da oynayan futbolcuları takımdan görememek şaşırtıcı. Ayrıca Yiğit Gökoğlan, Mehmet Batdal ve Elmander gibi Galatasaray'dan ayrılmış oyuncular kadroda yer alıyorlar.
 
     Konami güncellemelerle bu kadronun güncel olmama sorununu ortadan kaldırabilir, buna karşın kadrodaki bazı eksikliklerin de itici göründüğünü inkar edemeyiz. Umarız Konami bu soruna güncellemelerle en kısa sürede çare bulur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2014 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler