PES 2014'ün Gündeminde Wii U Yok

05.06.2013 02:50 Samet Konuksal


    Ne yeni nesil konsollara, ne de yeni el konsollarına duyurulan Pro Evolution Soccer 2014, alınan bu kararla birlikte oldukça eleştirilmişti. Peki Konami cephesi Wii U adına ne düşünüyor?
 
    Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün içerisinde PES 2014, PC, PS3, Xbox 360 ve PSP için duyurulmuştu. Fakat herhangi bir haberde Wii U'nun sözü bile geçmemişti. Konami'nin topluluk yöneticilerinden Adam Bhatti, Twitter üzerinden Wii U'yu değerlendirdi.
 
    Bhatti'nin sözlerine göre Konami, Wii U'nun yetersiz satışlarından dolayı PES 2014'ü platforma çıkarmayacak. Aslında tek neden Wii U'nun satışları değil fakat ana neden bu. Bhatti'nin sözlerine göre Wii U'nun satışları yetersiz olduğundan PES 2014'ü satın alacak kitle de oluşmamış. Dolayısıyla ne FIFA için EA Sports, ne de PES için Konami, oyunları için Wii U sürümlerini duyurmamış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2014 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler