PES 2015 için 3 Yeni Ekran Görüntüsü Yayınlandı

20.08.2014 17:50 Tunahan Başol


      Pek çok oyuncunun beklemediği şekilde, Gamescom 2014'ün en iyi spor oyunu seçilen Pro Evolution Soccer 2015 için 3 yeni ekran görüntüsü yayınlandı.
     
      Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Münih gibi takımları gördüğümüz bu ekran görüntülerinde, karakter tasarımlarına ve özellikle de grafiklere göz atma şansı yakalıyoruz.
 
     Ayrıca oyunun ön sipariş hediyesi de şimdiden belli olmuş durumda. Eğer oyunu ön siparişle alırsanız, myClub modunda kullanabileceğiniz 10.000 puan ve UEFA Team of the Year'da yer alan oyunculardan rastgele bir tanesi sizlerin olacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2015 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler