PES 2016 Sahiplerine Ücretsiz Euro 2016 İçerikleri Sunulacak

19.11.2015 17:31 Samet Konuksal


    Daha öncesinde kullanım hakları EA Sports'ta olan UEFA European Championship turnuvasının oyunlardaki kullanım hakları Konami tarafından satın alınmıştı. Önümüzdeki sene Fransa'da düzenlenecek olan Euro 2016 turnuvasının oyun dünyasına nasıl işleneceğiyle ilgili bir açıklama yapıldı.
 
    Belirtilenlere göre Konami, Euro 2016'nın hazırlığı için parça parça güncelleme sunumu yapacak. Böylelikle hali hazırdaki Pro Evolution Soccer 2016 sahiplerine Euro 2016 içerikleri de ücretsiz olarak sunulmuş olacak.
 
    Güncellemelerin ilk ayağında önümüzdeki ay Maracana stadyumu, yeni futbolcu suratları, ulusal takım formaları, kulüp takımları ve kadro güncellemesi sunulacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2016 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler