PES 2016'nın İlk Videosu Paylaşıldı + Kapak Oyuncusu Belli Oldu

10.06.2015 17:04 Ömür Gencer


       Konami, geçtiğimiz günlerde Pro Evolution Soccer 16'nın 12 Haziran'da duyurulacağını açıklamıştı. Bu duyurudan önce firma kısa bir tanıtım videosu paylaştı ve oyunun kapağını süsleyecek oyuncuyu açığa kavuşturdu.
 
       Yapılan açıklamaya göre Neymar Jr. bu seneki PES oyununun kapağındaki isim olacak. 23 Yaşındaki Brazilyalı oyuncu PES 16'nın kapağında yer alması hakkında şunları dile getirdi:
 
"PES 2016'nın kapak yıldızı olmak benim için büyük bir onur. Seri, sunduğu geniş hakimiyet ve gerçekçilikle beğeni topluyor. Ben de Konami gibi başarılı bir ekiple çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Oyunu geliştirmek için konulan büyük çaba ve dünyanın en iyi oyuncularının gerçekçi görünmesi ve gerçekçi oynanış sunması beni büyülüyor. Kendimi oyunda görmeyi bekleyemiyorum."
 
       Oyunun yayınlanan ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2016 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler