PES 2020'de Premier Lig Takımlarının İsimleri Artık Daha Gerçekçi

12.09.2019 19:39 Gazali Çetinkaya

 
Konami, serinin yeni oyunu eFootball PES 2020 ile birlikte Premier Lig takımlarının isimlerini biraz daha gerçeğe yakın hale getirdi.
 
Uzun yıllardır Pro Evolution Soccer serisini oynayanlara Man Blue ve London FC gibi isimler oldukça tanıdık gelecektir. Artık bu isimleri unutun çünkü Man Blue yerine Manchester B ve London FC yerine de Chelsea B kullanılıyor.
 
Manchester United ve Arsenal resmi lisanslı takımların dışında geriye kalan takımlarda da aynı yöntem kullanılmış. Liverpool R, Norwich YG, Brighton WB, Leeds W, Barnsley R gibi.
 
Ayrıca La Liga'dan Madrid ekiplerine MD White yerine Madrid Chamartin B ve KB Red White yerine Madrid Rosas RB isimleri verilmiş.

eFootball PES 2020, Salı günü PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EFootball Pro Evolution Soccer 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler