PES 3DS'in İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Videonun giriş kısmı muhtemelen 3D özelliği için tasarlanmış.
07.01.2011 14:57 Ersin Kılıç


     Popüler futbol serisi pro Evolution Soccer, hemen hemen tüm platformlarda bu popüleritesini korumaya devam ediyor. Konami firmasının Nintendo'nun yeni el konsolu için geliştirdiği PES 3DS'te bu duruma en iyi örneklerden bir tanesi. Konami bugün PES 3DS'in ilk tanıtım videosunu yayınladı.
 
     19 Ocak'ta Amsterdam'da düzenlenecek olan ve muhtemelen Avrupa çıkışı ve fiyatı belli olacak 3DS'in bu lansmanı yaklaştıkça oyunlar hakkında da yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 3DS'teki performansı merak edilen PES 3DS'in de ilk videosunda oyunun oynanış görüntülerine yer verildiğini görüyoruz.
 
     Serinin resmi yüzü Messi'nin açılışını yaptığı bu videonun ilerleyen dakikalarında Pro kameradan oynanış kısımlarına yer verilmiş. 3D özelliğini doğal olarak farkedemememize rağmen grafiklerin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun bu ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler