PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu!

29.03.2024 13:50 Hamit Can Sayılgan

 
     Valve & PGL işbirliği ile Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen PGL Major Copenhagen 2024, Counter Strike 2 turnuvasının ilk yarı final karşılaşması belli oldu. Cloud9 ve Team Spirit turnuvadan elendi. 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvanın son düzlüğüne girildi. Turnuva pazar günü tamamlanacak. 
 
     Çeyrek finalin ilk karşılaşması Team Vitality ile Cloud9 arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda Team Vitality, Cloud9'ı 2-0 (Inferno: 13-8,  Anubis: 13-2) mağlup ederek adını yarı finale yazdıran ilk takım oldu. Çeyrek finalin ikinci karşılaşması dün Team Spirit ile FaZe Clan arasında oynandı. 3 maçlık seri sonucunda FaZe Clan, Vertigo haritasında uzatmalarda 16-14 toplamda 2-1 galibiyetle sonuçlandırmayı başardı ve yarı finalde Team Vitality'in rakibi oldu.
 
     Çeyrek finalin 3. karşılaşması bugün saat 19:00'da temsilcimiz Eternal Fire ile Natus Vincere arasında oynanacak! Temsilcimizin galibiyet elde etmesi durumunda yarı finale yükselecek ve G2 - MOUZ karşılaşmasının galibiyle eşleşecek. Yarı final karşılaşmaları 30 Mart Cumartesi günü oynanacak.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 6 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler