PLAYISM, Simülasyon Oyunu from Madness with Love'i Duyurdu

04.12.2022 18:46 Umut Tandoğan

 
 
PLAYISM, jamsanpoid ve Vampire KK tarafından geliştirilen from Madness with görsel roman simülasyon oyununu 2023 baharında PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu.
 
from Madness with Love, jamsanpoid tarafından geliştirilen bir flört simülasyonudur. Nedense sevdiğiniz adamla iletişim kuramıyorsunuz… 
 
Eski okulunuz havaya uçtuğu ve akademi yaşadığınız yere yakın olduğu için Kokain Private Akademisi'ne yeni nakil olan bir lise ikinci sınıf öğrencisisiniz. Bu yeni okulda heyecan verici bir lise hayatı geçirin ve dört sevimli adamdan biriyle aşk hayatı da yaşamaya çalışın.
 
Bu dört aday ise şunlardır: Sizinle aynı sınıftan parlak, yaramaz, yakışıklı, çapkın sarışın Yusuke Saeki; okul hemşiresi Shuji Arakawa; senden daha genç görünen gizemli sevimli çocuk Marshmallow Tamura ve son sınıf öğrencisi Aorta.
 
Fragman Videosu
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler