POSTAL 4: No Regerts'ın PS4 ve PS5 çıkış tarihi açıklandı

08.03.2023 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya birinci şahıs nişancı oyunu POSTAL 4: No Regerts'ın PS4 ve PS5 çıkış tarihi açıklandı. Oyun PlayStation 5 ve PlayStation 4 için PlayStation Store üzerinden 21 Mart'ta geliyor. POSTAL 4: No Regerts, ilk olarak 14 Ekim 2019'da Steam ve GOG üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı ve ardından 20 Nisan 2022'de tam sürüm olarak oyunculara sunuldu.
 
Açık dünya şiddet odaklı nişancı oyun deneyimi 
 
 
 
Postal 4: No Regerts şiddet odaklı açık dünya birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gelmiş geçmiş en kötü oyun unvanının sahibi POSTAL 2'nin devam oyunu olan bu yapımda farklı farklı bölgelere gidebiliyor, buraları keşfedebiliyor ve şiddetin dozunu dilediğimiz gibi arttırabiliyoruz.
 
Postal 4: No Regerts içerisinde kullanabileceğimiz çok sayıda silah türü bulunuyor ve bunları düşmanlara karşı kullanabiliyoruz. Elimizdeki kanca ile beraber tepelere tırmanabiliyor, roketleri düşmanların üzerine fırlatabiliyor ve tek mermiyle araçları havaya uçurabiliyoruz. Ortalığı kaosa çevirebileceğimiz oyun içerisinde şiddetin dozu her zaman yukarı seviyede kalıyor.
 
POSTAL 4: No Regerts, PS4 - PS5 duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Postal 4: No Regerts Platformlar: PC Geliştirici: Running With Scissors Dağıtıcısı: Running With Scissors Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler