PQube, Dövüş Oyunu Pocket Bravery'i Konsollar ve PC için Yayınlayacağını Duyurdu

13.12.2022 19:02 Umut Tandoğan

 
 
PQube, Statera Studio'nun geliştirdiği dövüş oyunu Pocket Bravery'i 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde
 
Pocket Bravery, karizmatik karakterler, canlı renkler ve 90'ların klasiklerine dayanan bir dövüş sistemine sahip orijinal bir dövüş oyunudur. Deneyimli oyuncuları cezbetmek için yapılmış, aynı zamanda yenilerini öğretecek özelliklere de sahip.

Ancak hiç şüpheniz olmasın, Pocket Bravery, orijinal karakterler, canlı renkler ve oyun üst düzey oyunculara odaklanılarak tasarlandığından sizi etkileyecek bir dövüş sistemi ile yeni ve benzersiz bir dövüş oyunu olarak yaratıldı. Buna rağmen, yeni başlayan oyunculara oyunda nasıl gelişeceklerini ve gelişeceklerini öğretecek özelliklere sahiptir.
 
Duyuru Fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler