PS2 TV, İngiltere'de Satışa Sunuldu

02.12.2010 20:45 Talha Aynacı

 
     Biz oyuncuların en büyük sorunlarından birisi, ya da en azından ebeynleriyle birlikte yaşayıp annelerinden hep aynı şikayeti duyanların ortak sorunu, sahip olduğumuz konsollarımızın kapladığı yer ve her taraftan fışkıran kablolardır desem abartır mıyım ?!

     O zaman bu haber tam bizlere göre. Sony, "Sony BRAVIA KDL-22PX300" ya da diğer bir deyişle "PS2 Entegre Edilmiş Tv" modelini İngiltere pazarında satışa sunduğunu açıkladı. 22" genişliğinde ekrana sahip olan Tv, sahip olduğu PS2 entegrasyonuyla ek olarak başka hiçbirşey gerektirmeksizin PS2 oyunları ve DVD oynatabiliyor.

     199 poundluk televizyon 720p çözünürlüğe sahip olmasının yanı sıra, Internet'te yer alan video paylaşım siteleriyle iletişime geçerek bu keyfi televizyonunuza taşıyor. Sahip olduğu zengin oyun kütüphanesiyle günümüz konsollarını kıskandıran ve halen popülerliğini koruyan Playstation 2'yi halen daha edinemediyseniz, bir de yeni Tv alacaksanız: ikisi bir arada!
 
 
N4G 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler