PS3 ve Vita Oyunu Warrior's Lair İptal Edilmedi

Oyunda kendi zindanlarınızı tasarlayabileceksiniz.
02.04.2012 17:59 Gökhan Yılmaz

 
     İlk olarak Ruin ismiyle duyurulan ve sonradan Warrior's Lair olarak adı değiştirilen yeni PS3/Vita oyununun iptal edilmediği açıklandı. PlayStation 3 ve PlayStation Vita için cross-platform oyunu olacak Warrior's Lair için geçtiğimiz hafta iptal edildiği ve çalışanların yarısının işten ayrıldığı söylentileri çıkmıştı.
 
    Yapımcı Idol Minds'da henüz kesin olarak bilinmemekle birlikte, işten çıkarılmalar olsa bile Sony'den konu hakkında net bir cevap geldi: "Warrior's Lair hala geliştirilmektedir, iptal edilmedi."
 
     Warrior's Lair, geçtiğimiz sene E3'te duyurulurken ilginç sosyal özelliklere sahip olan ve Diablo tarzı oynanışı benimsemiş bir yapım olarak dikkat çekmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warrior's Lair Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: San Diego Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler