PS4 Oyuncularının %80'i Herhangi Bir Uncharted Oyunu Oynamamış

07.10.2015 20:24 Samet Konuksal


    Uncharted: The Nathan Drake Collection'un PS4 çıkışına az bir süre kala Naughty Dog tarafından ilginç bir istatistik paylaşıldı. Firmanın araştırmalarına göre PlayStation 4 sahiplerinin %80'i şimdiye kadar herhangi bir Uncharted oyunu oynamamış.
 
    Konuyla ilgili konuşan Naughty Dog'tan Eric Monacelli, "Yaptığımız araştırmalarla beraber PS4 sahiplerinin %80'inin şimdiye kadar hiç Uncharted oynamadığı sonucuna vardık. Bu yüzden serinin üç oyununu da Remastered olarak sunmak oldukça iyi bir fikir oldu. Uncharted: The Nathan Drake Collection'dan beklentilerimiz oldukça yüksek." sözlerini söyledi.
 
    Geçen senenin yaz aylarında Sony tarafından gelen açıklamalarda PS4 sahiplerinin neredeyse %50'ye yakını daha önce PS3 satın almamış müşterilerden oluşuyordu. Bu yüzden firma yeni nesil konsolunda Remastered oyunlara fazla yer vermeye gayret gösteriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: The Nathan Drake Collection Platformlar: PS4 Geliştirici: Bluepoint Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler