PS4 için Geliştirilen Ratchet & Clank'in İlk Oynanış Videosu Paylaşıldı

10.06.2015 17:28 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz E3 festivalinde ilk Ratchet & Clank oyununun yenilenmiş görsellerle PlayStation 4'e geleceği duyurulmuştu. Yapımcı ekip yaptığı yeni açıklamayla PlayStation 4'e gelecek olan bu yapımın tamamen yeni bir oyun olacağını duyurdu.
 
       Insomniac, başta serinin ilk oyununun ana hikayesini modern teknolojiyle birleştirmek istemiş ancak daha sonra bu oyun daha büyük bir hal almış ve geliştirici ekip oyuna tonla yeni şeyler eklemiş. Yeni gezegenler, yeni silahlar ve yeni oynanış mekanikleri gibi yeniliklerden sonra ekip bu oyunu yeni bir Ratchet & Clank oyununa dönüştürmeye karar vermiş. 
 
      Yapımcı ekip bu PlayStation 4 için geliştirilen Ratchet & Clank için yeni bir tanıtım ve oynanış videosu paylaştı. Yayınlanan tanıtım videosunda hem Ratchet & Clank filminden sahneler yer alıyor hem de oyundan oynanış görüntülerine yer veriliyor. Oyunun filmi 29 Nisan 2016'da çıkarken oyun da bu tarih yakında bir dönemde çıkış yapacak. Bu iki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler