"PS4 ve XOne'a Emulatör Geliştirmek Kolay Olacak"

12.12.2013 21:33 Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere emulatör programları sayesinde bazı konsolların oyunlarını PC'de ve Android gibi diğer platformlarda çalıştırabiliyorsunuz. Bu programları Xbox 360 ve PS3'te görememiştik çünkü iki konsol da programcılar için zorlu bir mimariye sahipti. Fakat aynı durum, yeni nesilde yaşanmayacak gibi görünüyor. Bunun nedeni tabi ki konsolların PC'ye yakın mimarileri.
 
    Daha önceden PSP adına bir emulatör sunan, şimdilerde ise Xbox 360'ın emulatör programı üzerinde çalışan Ben Vanik, "PlayStation 4 ve Xbox One'a emulatör programı geliştirmek ve oyunları düzgün ayarlarda çalıştırmak epey kolay olacak." cümlesini söyledi. Yaptığı açıklamalarda Vanik, yeni nesil konsollar için emulatör programlarını birkaç sene içerisinde görebileceğimizi belirtti.
 
    Slashdot isimli bir siteye röportaj veren Ben Vanik, yeni nesil konsollarla ilgili çalışmalara başlamadığını söyledi. Ancak Vanik'in belirttiklerine göre kendisinin üzerinde çalıştığı Xbox 360 emulatörü neredeyse bitmek üzereymiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 30 Dk önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler