PS4'de DriveClub'ın Yerini Contrast Aldı

01.11.2013 19:08 Talha Aynacı

 
   PlayStation 4'ün çıkış oyunlarından birisi olan DriveClub'ın ertelenmesiyle birlikte Sony belki önemli bir ismi açılış için yitirdi ancak boşluğunu bağımsız bir yapımla dolduruyor.

   Compulsion Games tarafından geliştirilen platform/bulmaca oyunu Contrast, 1920'ler döneminde geçen ve karanlık hikaye anlatısıyla dikkat çeken bir yapım. Kontrollerimizde Dawn isimli dişi bir dedektif var. Oyunun en dikkat çeken özelliği, yer yer karakterimizin gölgesiyle hareket ediyor oluşumuz. Böylece 3D dünya üzerine oturtulmuş oynanış dinamikleri yerini 2D bir ilerleyişe bırakıyor. Nintendo Wii kullanıcılarının belki de hatırlayacakları A Shadow's Tale'e benzer yapıda, gölge haline geçtiğimizde etraftaki nesnelerin gölgeleriyle etkileşim haline geçerek ilerleyişimizi sağlıyoruz.

  Contrast, PlayStation 4'ün çıkış oyunları arasında yer almakla kalmıyor, şayet PS Plus üyeliğine sahip olursanız yapımı ücretsiz olarak edinme şansına erişiyorsunuz. Tıpkı DriveClub'ın çıkışında planlandığı gibi. 

  İlgi çekici yapım PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için de 15 Kasım tarihinde satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Contrast Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Compulsion Games Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler