PS4'e Özel Bound için İnceleme Puanları Paylaşıldı

15.08.2016 18:12 Gazali Çetinkaya

 
   God of War ile tanıdığımız Santa Monica'nın Plastic Games ile ortaklaşa geliştirmiş olduğu Bound PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor ve oyun için birçok sayıda inceleme notu paylaşıldı.
 
   Gösterildiğinden beri sanatsal tasarımları ile dikkat çeken oyunun inceleme yapılan siteler tarafından da beğenilen yönleri görselliği, hikaye anlatımı ve sesleri olmuş. Beğenilmeyen kısımlar ise genellikle platform konusundaki başarısızlığı ve oynanış temellerinin pek fazla iyi olmadığı yönünde. 
 
   Puanlara baktığımızda ise şu ana kadar paylaşılan 15 inceleme sonucunda oyunun ortalaması 76'yı bulmuş durumda. Paylaşılan tüm puanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Bound, 16 Ağustos tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
Digitally Downloaded 100
NZGamer 90
Areajugones 90
Gameblog.fr 80
PlayStation Universe 80
TheSixthAxis 80
Meristation 80
Lazygamer 75
Polygon 75
God is a Geek 75
Digital Spy 70
Videogamer 70
IGN Sweden 63
Destructoid 60
Push Square 60  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bound Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler