PS4'e Özel Dreams Halen Geliştiriliyor

06.11.2017 00:27 Gazali Çetinkaya

 
   E3 2017 ve Paris Oyun Haftası 2017'de gösterilmemesine rağmen Dreams halen geliştiriliyor.

   VG247 ile bir röportaj gerçekleştiren Sony'nin dünya genelindeki stüdyolarının kıdemli başkan yardımcısı Michael Denny "Oyun halen geliştirilme aşamasında ve halen çok ama çok heyecan verici." diye belirtti.
 
   Michael Denny ayrıca "Çok büyük ve inanılmaz olacak, daha önce bir sürü şey gösterdik. Tekrar geri döndüğümüzde - ki oldukça yakında olacak - insanları uçuracak." diye de ekledi. 
 
   Tearaway ve Little Big Planet serisinin yapımcısı Media Molecule tarafından geliştirilen ve kendi düşlerinizi yaratma imkanı sunacak Dreams Paris Oyun Haftası 2015'te duyurulmuştu ve en son 2016'nin sonlarında kendisinden haber almıştık. Firma betanın 2017 yılına ertelendiğini açıklamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 7 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 36 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler