PS4'teki Uncharted'ın Bu Yıl Çıkması Şüpheli

24.01.2014 08:50 Alkan Adakaner


    Oyuncular Naughty Dog'un Playstation 4 için geliştirdiği Uncharted oyunu için son derece heyecanlı. Bu oyunu çoğumuz 2014 yılının sonunda bekliyoruz, ama oyun 2015 yılında piyasaya çıkabilir. Böyle düşünmemizin sebebi bir Naughty Dog yetkilisi.
 
    Playstation Blog'ta bir oyuncunun "Uncharted PS4 bu yıl çıksın ve The Last of Us'ın GOTY sürümü lütfen!" sözlerine Naughty Dog'tan Eric Monacelli "bundan şüpheliyim" yanıtını verdi. Bu durum en çok da Uncharted hayranlarını üzecek gibi görünüyor.
 
    Yine de Microsoft, Halo 5'i bu yıl sonunda piyasaya çıkarmayı hedeflerken Sony'nin ellerinin boş durması mümkün değil gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler