PS4'ün Dark Sorcerer Demosundan Teknik Detaylar

24.06.2013 09:17 Samet Konuksal


    Sony'nin E3 konferansında karşımıza çıkan Quantic Dream imzalı The Dark Sorcerer, oyuncularda oldukça ilginç bir izlenim bırakmıştı. Bir oyun mu yoksa teknoloji demosu mu anlayamadığımız The Dark Sorcerer'ın teknoloji videosundan teknik detaylar paylaşıldı.
 
   Quantic Dream'den Gavin Niebel'in yaptığı açıklamalara göre firma, The Dark Sorcerer'ın demosunu 30 ve 90 FPS değerleri arasında çalıştırmış. Henüz FPS değerini sabit bir şekilde optimize etmeyen Quantic Dream, bu değerleri 1080p çözünürlüğünde yakalamış.
 
   Şu an için PlayStation 4'ü hakim bir şekilde kullanamadıklarını belirten Niebel'in söylediklerine göre firma, The Dark Sorcerer demosunda Beyond: Two Souls bazı araçlarını kullanmış. Yapılan açıklamalara göre Quantic Dream, yayınlanan teknoloji videosundaki film setinin yapımında bir milyon poligon kullanmış. Videoda karşımıza çıkan Goblin karakteri ise kendi başına 700 bin poligondan oluşuyor.
 
   İşin en hayret verici kısmı ise şimdi geliyor; The Dark Sorcerer'ın aşağıdan izleyebileceğiniz teknoloji videosu, PS4'ün sahip olduğu 8 GB'lık GDDR5 belleğin sadece 4 GB'ını kullanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Sorcerer Platformlar: PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler